Tomorrowland: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για το event της Αθήνας

27 Ιουλίου 2019 13:10

Το UNITE With Tomorrowland θα κάνει ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο

Tο UNITE With Tomorrowland, η μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 27 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας.

Headliner σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι ο Armin Van Buuren, ένας από τους κορυφαίους DJs και παραγωγούς της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει ζωντανά το set του. Mαζί του ο Nicky Romero. Ο διάσημος Ολλανδός καλλιτέχνης έχει εξελιχθεί από «παιδί-θαύμα» της μουσικής σε έναν από τους πλέον επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας.

Στην Αθήνα θα βρεθούν και oι W&W, ένα τα πιο επιτυχημένα και αγαπημένα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σε ολόκληρο τον πλανήτη, και οι ραγδαία ανερχόμενοι Mad M.A.C. Μαζί τους, στη σκηνή του UNITE With Tomorrowland Athens, o CJ Jeff, οι Playmen και ο Junior Pappa, σε ένα line-up που υπόσχεται ατελείωτο χορό.

Εκτός από τις ζωντανές εμφανίσεις όλων των προαναφερόμενων στη σκηνή της Αθήνας, θα υπάρξει και η ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland στο Βέλγιο, από όπου το κοινό θα απολαύσει, σε απόλυτο συντονισμό ήχου και φώτων, τις εμφανίσεις τριών ακόμα τεράστιων ονομάτων της παγκόσμιας dance μουσικής, των David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Vini Vici.

Ολόκληρο το σκηνικό της Αθήνας, που θα κατασκευαστεί ειδικά για το event, θα ξεπεράσει τα 50 μέτρα σε πλάτος και τα 25 μέτρα σε ύψος, ως μέρος μίας παραγωγής πρωτοφανών διαστάσεων για τα δεδομένα παρόμοιων διοργανώσεων στη χώρα μας, αντάξια του μεγαλύτερου φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στον κόσμο που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο Thierry Laurion.

Οι ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών διαμορφώνονται ως εξής:

17.00 Junior Pappa
17.40 Playmen
18.20 CJ Jeff
19.10 W&W
20.15 Armin van Buuren

Ζωντανή δορυφορική σύνδεση με την κεντρική σκηνή του Tomorrowland

21.50 Vini Vici
22.50 David Guetta
23.50 Dimitri Vegas & Like Mike

Στη σκηνή της Αθήνας
01:00 Nicky Romero
02:30 Mad M.A.C.

Πληροφορίες
Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 45 ευρώ (γενική είσοδος) και 150 ευρώ (VIP). Τηλεφωνικά / στο 11876.
Online / www.tomorrowland.com & www.viva.gr.
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (εξωτερικός χώρος), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιραίων 8-10.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos