×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Eurovision 2014: Νικήτρια η Αυστρία 20η η Ελλάδα

11 Μαϊος 2014 06:28

Η Αυστρία με την αμφιλεγόμενη συμμετοχή της είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθη στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Η Ελλάδα, εκπροσωπούμενη από τους Freaky Fortune+Risky Kidd με το «Rise up», κατέλαβε την 20στή θέση ανάμεσα σε 26 χώρες.

«Είστε έτοιμοι για το πάρτυ;» ρώτησαν το κοινό οι παρουσιαστές, μετά την παρουσίαση των χωρών που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision, δίνοντας το σύνθημα, λίγο μετά τις 22.00 (ώρα Ελλάδος) για να ξεκινήσει ο 59ος διαγωνισμός.

Την αυλαία άνοιξε η Ουκρανία με το τραγούδι «Τικ- Τοκ» το οποίο ερμήνευσε η Marija Jaremtjuk.

Νωρίτερα, ο Βιτάλι Κλίτσκο, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας και εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης, κάλεσε τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν το τραγούδι της Ουκρανίας ως «ένδειξη συμπαράστασης» στην σπαραζόμενη από τις συγκρούσεις χώρα του, δίνοντας πολιτική χροιά στον διαγωνισμό.

Ακολούθησαν η Λευκορωσία και το Αζερμπαϊτζάν. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι Freaky Fortune+Risky Kidd με το «Rise up», ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η αμφιλεγόμενη συμμετοχή της Αυστρίας με την Κοντσίτα Βουρστ η οποία αναδείχθηκε νικήτρια τραγουδώντας το «Rise Like A Phoenix», εμφανιζόμενη με μούσι, μακιγιάζ, μακριά μαλλιά και βραδινό φόρεμα.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos