×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Περισσότεροι από 35.000 επισκέπτες στην Art-Athina

20 Μαϊος 2014 11:48

Μία Art-Athina γεμάτη κόσμο! Τους 35.000 επισκέπτες ξεπέρασε η φετινή 19η διοργάνωση, δίνοντας για ακόμη μία χρονιά μήνυμα αισιοδοξίας στους διοργανωτές.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγαλύτερη από αυτήν του 2013 (είχε ξεπεράσει τους 30.000 επισκέπτες), ενώ μέχρι τη λήξη της φουάρ, την Κυριακή το βράδυ, στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Γήπεδο TaeKwonDo), ο κόσμος έδινε δυναμικά το παρών. Η εντύπωση που αποκόμισαν οι επισκέπτες, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί στα εγκαίνια (περισσότεροι από 8.000) συμφώνησαν ότι η φετινή διοργάνωση είναι ανώτερη προηγούμενων ετών.

Πολυσυλλεκτικό

Το πολυσυλλεκτικό και πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα κέρδισε τις εντυπώσεις, με τα «Contemporaries: Statement Made» και το «Platforms Project @ Art - Athina 2014» σε επιμέλεια Αρτεμις Ποταμιάνου να κερδίζουν τα εύσημα. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η έκθεση «Collecting the images of the sensible: Contemporary art works from Turkey's collectors», με έργα 7 Τούρκων συλλεκτών.

Στο βασικό πρόγραμμα συμμετείχαν 43 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, πολιτιστικοί φορείς όπως μουσεία, ιδρύματα, καλλιτεχνικές εκδόσεις συνεισέφεραν στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης εικόνας του εικαστικού τοπίου της εποχής.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos