Ακρόπολη: Ελεύθερη η είσοδος σε Μουσείο και αρχαιολογικό χώρο την Παρασκευή

26 Σεπτεμβρίου 2019 14:00

Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2019


Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για το μουσείο αλλά και τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης την Παρασκευή 27/9. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού για να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού για το 2019.

Φέτος το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού είναι «Τουρισμός και Εργασία: Ένα καλύτερο μέλλον για όλους». Ο ρόλος του τουρισμού στη δημιουργία θέσεων εργασίας είναι σημαντικός. Δημιουργεί το 10% των παγκόσμιων θέσεων εργασίας, ενώ στην Ελλάδα η συνολική συμμετοχή του τουριστικού κλάδου στην απασχόληση αγγίζει το 25,9%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού.

Ώρες ελεύθερης εισοδου
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα είναι ελεύθερη από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ χωρίς κόστος θα είναι και η είσοδος στο Μουσείο την ίδια ημέρα από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

Στο πλαίσιο των εορτασμών της ημέρα το υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, μπλουζάκια, καπελάκια και τσάντες ενώ όσοι περάσουν από το Σύνταγμα θα μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για δύο δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια εντός της Επικράτειας.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos