Oι θρυλικοί Deep Purple το καλοκαίρι στην Ελλάδα

07 Νοεμβρίου 2019 19:21

Οι Deep Purple είναι δίχως αμφιβολία ένα συγκρότημα-θρύλος. Το Σάββατο 6 Ιουνίου, οι Βρετανοί θρύλοι δίνουν ραντεβού με τους φίλους τους στην Ελλάδα.

Οι Deep Purple είναι το βαθύ μοβ με το οποίο ντύθηκαν τα όνειρα και οι πόθοι μιας ανήσυχης αλλά και ανθεκτικής γενιάς. Μιας γενιάς, που ακόμα και σήμερα διατηρεί τη ζωντάνια και το πείσμα της, όπως και οι ίδιοι που δεν το βάζουν κάτω, κάνουν συναυλίες και βγάζουν τραγούδια.

Η ιστορία των Deep Purple μετρά περισσότερα από 50 χρόνια. Ξεκινά το 1968 όταν, στο Hertford της Μεγάλης Βρετανίας πρόβαρε μία παρέα μουσικών που σύντομα θα ονομαζόταν Deep Purple και ορμητικά θα εντασσόταν στην Αιρετική Αγία Τριάδα της βρετανικής hard rock/ heavy metal, μαζί με τους Led Zeppelin και Black Sabbath.

Η πρώτη περίοδος του συγκροτήματος, ή αλλιώς Mark I, είναι η εισαγωγή καθώς οι Deep Purple συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό εντός κι εκτός Μεγάλης Βρετανίας. Το καλοκαίρι του 1969 όμως αλλάζουν ΟΛΑ! Με την ένταξη των Ian Gillan και Roger Glover εγκαινιάζεται η Mark II περίοδος της μπάντας και μαζί της ξεκινά η αρχή του θριάμβου και της παγκόσμιας καταξίωσης. Ας τους θυμηθούμε.

Η έμπνευση του Jon Lord να συνθέσει το Concerto for Group and Orchestra και η απόφαση της μπάντας να ροκάρουν στο Royal Albert Hall του Λονδίνου μαζί με την Royal Philharmonic Orchestra, εξασφάλισε στους Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Ritchie Blackmore και Jon Lord μία παγκόσμια πρωτιά και την πολυπόθητη αναγνώριση στη Μεγάλη Βρετανία. Μία αναγνώριση που επισφραγίστηκε με την κυκλοφορία του Deep Purple in Rock, λίγους μήνες αργότερα, το 1970. Τότε ξεκινά και η πιο δημιουργική περίοδος των Deep Purple, μία περίοδος που χάρισε στην ανθρωπότητα εμβληματικά άλμπουμ. Άλμπουμ, στα οποία επιστρέφεις ξανά και ξανά και που κάθε φορά καταφέρνουν να επικοινωνούν διαχρονικά με το κοινό. Με άλλα λόγια, άλμπουμ κλασικά: Fireball, Machine Head, Made in Japan, Who do we think we are!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 10.30 το πρωί από τη hunteragency και το δίκτυο της viva.
Τιμές και Σημεία Προπώλησης / Γενική Είσοδος

1η Φάση προπώλησης: 39 ευρώ
2η Φάση προπώλησης: 45 ευρώ
3η Φάση προπώλησης: 50 ευρώ
4η Φάση προπώλησης: 55 ευρώ
Golden Standing: 80 ευρώ / VIP (A & B): 80 ευρώ
 
ONLINE  /Γενική Είσοδος

1η Φάση προπώλησης: 42,90 ευρώ
2η Φάση προπώλησης: 49,50 ευρώ
3η Φάση προπώλησης: 55 ευρώ
4η Φάση προπώλησης: 60,50 ευρώ
Golden Standing: 88 ευρώ /
VIP (A & B): 88 ευρώ
Με κάθε 3 VIP εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking (Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει 3 εισιτήρια με όποιον συνδυασμό επιθυμεί ανάμεσα σε VIP A και VIP B)
ROCKWAVE FESTIVAL 2020 | DEEP PURPLE - OPETH + more acts t.b.a. | Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 | TerraVibe Park 

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos