Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 20η Οκτωβρίου 2014 ημέρα Δευτέρα και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα μεγάλο θέμα που ταλανίζει τους πολίτες και διευκολύνει τις επενδύσεις λύθηκε μετά από φιλότιμες προσπάθειες των Δασικών Υπηρεσιών για το νησί της Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά η καταβολή 1.036.000 ευρώ του προγράμματος «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών» σε 79 δικαιούχους από τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Το ποσό αυτό αποτελεί την 1η δόση του προγράμματος και αντιστοιχεί στο 70% του εγκεκριμένου ποσού για κάθε δικαιούχο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κος Σπ. Σπυρίδων, συνάντησε εχθές το Δήμαρχο Μυκόνου, κο Κων/νο Κουκά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συζήτηση στο Δ.Σ για τον ορισμό του νέου Διοικητικό συμβουλίου της ΚΔΕΠΑΠ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε χωρίς περικοπές πως ο ορισμός του νέου Δ.Σ της ΚΔΕΠΑΠ απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο για περίπου μια ώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου ορίστηκε το νέο Δ.Σ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 750 μαθητές στην Πάρο και στην Αντίπαρο παρακολούθησαν το πρόγραμμα ενημέρωσης «Συμβιώνω με τα ζώα γύρω μου» που έγινε στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με πρωτοβουλία του Συλλόγου «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» την εβδομάδα 6-10 Οκτωβρίου 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νησί της Ρόδου πρόκειται να πραγματοποιηθεί, από την 1η έως τις 3 Δεκεμβρίου 2014, το final four καλαθοσφαίρισης, όπως ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 12:06

Επίσκεψη του Ιδρύματος Tyre στη Πάρο

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος υποδέχθηκε τη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου τους συνέδρους του 5ου Φόρουμ «Ο Δρόμος του Αλφάβητου: Πολιτιστική Κληρονομιά και Προκλήσεις στη Μεσόγειο», οι οποίοι επισκέφθηκαν τη Πάρο στο πλαίσιο προώθησης του πολιτιστικού τουρισμού και της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos