Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Ακτοπλοΐα, μεταναστευτικό και άνυδρα νησιά ήταν τα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, την Παρασκευή, στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ποτέ άλλοτε ένα θέμα στη δημόσια συζήτηση δεν μονοπώλησε τόσο πολύ το ενδιαφέρον, όσο το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτιστικός σύλλογος "Αρχίλοχος" διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την Αιολική ενέργεια βιομηχανικής κλίμακας και τις επιπτώσεις στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 11:15

Συλλυπητήριο της ΝΟΔΕ

Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του έγκριτου δικηγόρου και πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου εκφράζουμε την βαθιά θλίψη και συγκίνηση μας για την απώλεια του ιστορικού στελέχους μας .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την Επιστολή του Σωματείου των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ, και την επίσκεψη του Δημάρχου στα Γραφεία της Επιχείρησης, πιστεύουμε ότι για μια ακόμη φορά, τα θέματα της ΔΕΥΑΠ αντιμέτωπίζονται με προχειρότητα, χωρίς σχέδιο και προοπτική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όσους στη διάρκεια του έτους δεν είχαν καθόλου εμπορική δραστηριότητα, ή τα μπλοκάκια τους είναι ανενεργά εισηγείται στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κ. Σαββαΐδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 11:02

Στήριξη σε δύο μέτωπα επιδιώκει ο Σαμαράς

Εμπρακτη στήριξη στις ελληνικές επιδιώξεις για ανακούφιση των χαμηλότερων "εισοδηματικά" στρωμάτων και για την παροχή χρόνου στην Αθήνα, για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξήσεις στους βασικούς μισθούς και στα επιδόματα των ενστόλων από τον Νοέμβριο προβλέπει η τελική ρύθμιση της κυβέρνησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον αινιγματικό τίτλο «Ο Αναξίμανδρος στη Φουκουσίμα» η νέα έκθεση που άνοιξε χθες στο κτίριο της οδού Πειραιώς του Μουσείου Μπενάκη, είναι

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 10:51

To αντι-Facebook των λίγων αρέσει σε πολλούς

ΜΟΝΠΕΛΙΕ, Βερμόντ. Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες, νέο κοινωνικό δίκτυο του Ιντερνετ, ονόματι Ello, που παρουσιάσθηκε ως το «αντι-Facebook», τείνει να αναδειχθεί στον πιο δημοφιλή προορισμό στον παγκόσμιο ιστό.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos