Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Επίκαιρη σήμερα όσο ποτέ η πρόταση του βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Μάνου Κόνσολα ¨για ενιαίο μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων στην διατήρηση των μειωμένων συντελεστών φπα στα νησιά μας¨, δήλωσε η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Κατερίνα Μονογυιού που ήταν παρούσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου, για την εφαρμογή της κατάργησης του μειωμένου συντελεστή φπα στην Μύκονο και Σαντορίνη από την κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθώς αναμένουμε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου, κάποιοι φαίνεται να σκέφτηκαν πρακτικά ως προς την αξιοποίηση του ήδη κατασκευασμένου νέου αεροδιαδρόμου με απώτερο στόχο την προβολή του νησιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 1ο θέμα του Π.Σ. που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο στις 31.3.15 για τον συντονισμό των ενεργειών αντίδρασης στην εξαγγελθείσα από την αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομικών κ. Νάντια Βαλαβάνη κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Π.Σ. την Τετάρτη 1.4.15 στην Αθήνα και κατόπιν να πραγματοποιηθεί πορεία προς την Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα όμορφο υδάτινο μικρό οικοσύστημα αντικρίζουν σήμερα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νάουσας μετά την παρεμβατική απελευθέρωση της ροής του ποταμιού σε κοινή θέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μπογιατζή Αλέξανδρο για την ευγενική του δωρεά προς τον σύλλογο μας 4 καινούργιων μηχανημάτων Air Condition.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Μυκόνου επισκέφθηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να παραστούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγαστή συνεργασία των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε αύριο εκτάκτως και λόγω των ειδικών συνθηκών σε κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με την Π.Ε.@. Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, αύριο 1η Απριλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Athens Plaza NJV, πλατεία Συντάγματος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Μανιός, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτουν αναφορά την επιστολή πέντε κατοίκων της Σερίφου σχετικά με την αποκατάσταση τηλεφωνικών συνδέσεων του ΟΤΕ στη Σέριφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης στο Δήμο μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos