Δευτέρα, 11 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Μονό 6 άτομα άτομα προσήλθαν σε σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης επαγγελματιών στην αίθουσα του Αρχίλοχου στην Παροικία της Πάρου την Δευτέρα 11 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι συμμετέχοντες ξενοδόχοι στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην αίθουσα ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ στην Παροικιά, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να συμμετάσχουν οικονομικά στην στήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Πάρου & Αντιπάρου και στην οποία συμμετέχουν εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών, για την κατασκευή των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου Α/Δ της Πάρου, με στόχο αυτό να λειτουργήσει μέχρι το τέλος του 2015.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πάρου σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 27 / 04 / 2015,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 08-05-2015 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης μια 32χρονη ημεδαπή γιατί βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τα περιστατικά του Σαββατοκύριακου στο νησί της Μυκόνου, στα οποία αναδείχθηκε η παντελής αδυναμία του ΕΚΑΒ να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, προέβησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 15η Μαΐου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητά μέλη του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα θα ήθελα να σας εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της ομάδας σας στην Α' κατηγορία Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι τα νησιά μας έγιναν παγκοσμίως γνωστοί τουριστικοί προορισμοί χάρη στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, τις ασυνήθιστες φυσικές ομορφιές και την πολιτιστική κληρονομιά τους. Όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν μέσα ικανοποίησης αναγκών ή επιθυμιών των τουριστών. Πρόκειται, δηλαδή, για τουριστικά αγαθά και πρέπει να αποτελούν σημείο αναφοράς για την τουριστική πολιτική της χώρας μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/5, στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικία, μια σπουδαία ημερίδα η οποία διοργανώθηκε από το Perantinos Travel and Tourism σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό σε όλους ότι, οι κάτοικοι των νησιών μας ζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τις τραγικές ελλείψεις στην υγεία , τις οποίες κάποιες φορές έχουν πληρώσει με τη ζωή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos