Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Όλα τα νησιά των Κυκλάδων φιλοξενούνται και συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή κυκλαδική «γιορτή» με αντιπροσωπείες μαγείρων, οργανοπαικτών και χορευτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου συγχαίρει όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στη Διασυλλογική Ημερίδα Κολύμβησης ''Βικέλεια 2015'' που πραγματοποιήθηκε την 28η Αυγούστου 2015 στην Σύρο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα και την μειωμένη χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση, ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της Εκπαίδευσης, έχει προβεί στην συντήρηση και στον εξωραϊσμό των σχολικών κτηρίων ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 29-08-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας υπήκοος Αυστραλίας, γιατί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να μην επιβληθούν τα πρόστιμα των 150,00 ευρώ για τους εκπρόθεσμους ελέγχους ΚΤΕΟ στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, όπου δεν λειτουργούν Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων , ζητά ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με έγγραφό του προς το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις επόμενες κινήσεις της παρουσιάζει αυτήν την ώρα η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών και να ακολουθήσουν οι προσλήψεις αναπληρωτών κάνει το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πλειοψηφία των πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο υποστηρίζει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που έχει προγραμματίσει ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον με το ερώτημα της παραμονής ή μη της χώρας στην ΕΕ, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απειλές από νεοναζί υποστηρίζει ότι δέχεται ο δήμαρχος της πόλης Χαϊντενάου, στην ανατολική Γερμανία, μετά το άνοιγμα ενός κέντρου υποδοχής προσφύγων. Σε μια πυροσβεστική κίνηση, την μικρή πόλη επισκέπτεται σήμερα ο αντικαγκελάριος Γκάμπριελ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos