Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 - Psts.gr

Την υψηλότερη φορολογική επιβάρυνση έχουν υποστεί οι φορολογούμενοι με εισοδήματα της τάξεως των 30.000 ευρώ και άνω στα χρόνια της κρίσης. Από την επεξεργασία των φορολογικών δεδομένων προκύπτει ότι οι φορολογούμενοι με εισόδημα ύψους 30.000 ευρώ θα καταβάλουν το 2015 φόρους αυξημένους κατά 46,2% σε σχέση με τους φόρους που πλήρωσαν το 2009.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά, το Ταμείο, μέσω του εκπροσώπου του, εγκαταλείποντας τη φρασεολογία για πλήρη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, άφησε να εννοηθεί ότι η εξίσωση μπορεί να βγει με ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών της Ελλάδας από τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμπληρώνονται 5 μήνες από τη στιγμή που το παγκοσμίως διάσημο μπουκάλι της Alkaline άρχισε να διατίθεται και στην Ελληνική αγορά και παρά την κρίση οι Έλληνες φαίνεται πως δεν κάνουν εκπτώσεις στην υγεία τους αλλά και την ευεξία τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μετά την αναμενόμενη αποτυχία και της δεύτερης προσπάθειας του επικεφαλής των σοσιαλιστών, Πέδρο Σάντσες, να αποσπάσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ισπανική βουλή, χθες το βράδυ, το ερώτημα είναι τι μπορούσε να άρει το πολιτικό αδιέξοδο προκειμένου να αποφευχθούν οι νέες εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να απομακρύνει τους χιλιάδες πρόσφυγες από την Ειδομένη αλλά και να συνεργαστεί με τη χώρα του προκειμένου «να αποφευχθεί κάθε είδους δραματική εξέλιξη» στα σύνορα, όπως προειδοποιεί ανοιχτά, ζητά τώρα από την Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε  πως το πλοίο Blue Star Naxos επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Πάρου, το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου 2016, ενώ στην περιοχή πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos