Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 13:04

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Πάρο

Την 01-09-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο 43χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) γιατί κατείχαν στο σπίτι τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-09-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 73 και 46 ετών γιατί ύστερα από έρευνα που έγινε στην κατοικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- ξίφη, -2- ξύλινα τόξα, -9- μαχαίρια, -4- σουγιάδες, μεταλλική βαλλίστρα, -3- αεροβόλα τυφέκια και αεροβόλο πιστόλι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 12:57

Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 01-09-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο 43χρονοι ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) γιατί κατείχαν στο σπίτι τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα πρόγραμμα με πολλές επισκέψεις και πλήθος συναντήσεων έχει σχεδιάσει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την επικείμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που ξεκινάει το επόμενο Σάββατο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ανοικτή» παραμένει η ρύθμιση των 100 δόσεων για τους οφειλέτες που χωρίς υπαιτιότητά τους απώλεσαν τη δυνατότητα συνέχισης του διακανονισμού, όπως επισημαίνει η διοίκηση του ΙΚΑ. Με τα στοιχεία να δείχνουν ότι μέσα σε ένα χρόνο από την έναρξη της ρύθμισης, μόλις ένας στους τρεις οφειλέτες που εντάχθηκαν αρχικά παραμένει σε αυτή, η διοίκηση του Ιδρύματος δίνει τη δυνατότητα επαναφοράς τους στη ρύθμιση, εφόσον αποδειχθεί ότι η απώλεια έγινε χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 12:42

Έξαλλοι επιστήμονες με τα λάθη του Excel

Τη δυσαρέσκειά τους έχουν εκφράσει αρκετοί επιστήμονες με το πρόγραμμα επεξεργασίας λογιστικών φύλλων της Microsoft, Excel, αφού όπως υποστηρίζουν είναι υπαίτιο για σοβαρά λάθη που έχουν γίνει σε επιστημονικές εργασίες πάνω στη γονιδιωματική.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 12:34

Μικρό προβάδισμα Τραμπ έναντι της Κλίντον

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προηγείται κατά μία ποσοστιαία μονάδα έναντι της αντιπάλου του, υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων, καθώς ενίσχυσε την στήριξη προς την υποψηφιότητα του ανάμεσα στους δυνητικούς ψηφοφόρους του κόμματος του τις πρόσφατες εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, η οποία δημοσιεύθηκε χθες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια απρόσμενη κίνηση, η Κίνα -ο μεγαλύτερος ρυπαντής του πλανήτη- επικύρωσε σήμερα την παγκόσμια συμφωνία για το κλίμα που συνήφθη στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι πριν από την κοινή ανακοίνωση που αναμενόταν με τις ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos