Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η Εθνική μας ομάδα ήταν "σκιά" του εαυτού της το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάγκρεμ, ηττήθηκε με 4-1 από την Κροατία και πλέον οι ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ εκμηδενίστηκαν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 10-11-2017 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος τον τελευταίο μήνα προκάλεσε φθορές σε -10- καθρέφτες οδικής ασφάλειας-ελέγχου κυκλοφορίας στην Ερμούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δημιουργία νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, προανήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στις συναντήσεις του με τους αιρετούς της Στερεάς Ελλάδας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Βοιωτία την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΥ Πάρου- Αντιπάρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 8-11-2017 και ώρα 0500΄πρωινη προσήλθε στο ΚΥ Πάρου – Αντιπάρου 22χρονη αλλοδαπή με οδύνες τοκετού .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 13:37

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Πάρου από 12/11/2017 έως 01/12/2017

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 15η Νοεμβρίου 2017 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με έντεκα νέα ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενισχύει το στόλο του ΕΚΑΒ στα νησιά, με πόρους του ΕΣΠΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε και πάλι η ...ώρα για τη φθινοπωρινή αιμοδοσία στη ΣΙΦΝΟ! Από το Σάββατο 11 έως και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται κοντά μας, για ακόμα μια φορά, το Κλιμάκιο Αιμοληψιών του Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα, ηλικίας 18-65 ετών, μπορεί να δώσει 400-450 cc αίμα. Για νέους ηλικίας 17 ετών απαιτείται έγγραφη συγκατάθεση γονέων ή κηδεμόνων.Tο βάρος του σώματος να είναι τουλάχιστο 50 κιλά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos