Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Φέτος οι εκπλήξεις θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τη δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 15:20

Διακομιδή 35χρονου από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ “ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ” Ν. ΠΑΡΟΥ 77, 35χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπέρ της δημιουργίας ενός «ευρύτατου ελληνικού μετώπου» με στόχο την έξοδο της χώρας από την κρίση τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν έχει πυροβοληθεί σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Πιθανότατα η σορός μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διαδίκτυο έχει ανοίξει νέους ορίζοντες πληροφόρησης και επικοινωνίας στη ζωή μας, αλλά ταυτόχρονα ελλοχεύουν σε αυτό και σοβαροί κίνδυνοι, ειδικά για παιδιά και έφηβους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδόν 3.000 μετανάστες έχουν χάσει φέτος τη ζωή τους ή είναι αγνοούμενοι αφού προσπάθησαν να φθάσουν δια θαλάσσης στην Ευρώπη, οι περισσότεροι απ' αυτούς από τη Λιβύη στην Ιταλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Βρυξέλλες αντιδρούν στον νέο ρωσικό νόμο που επιτρέπει να καταχωρίζονται διεθνή ΜΜΕ ως πράκτορες εξωτερικού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos