Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Η υψηλή διατροφική αξία του ψωμιού είναι αδιαμφισβήτητη. Το πόσο επιβαρύνει τον οργανισμό μας εξαρτάται από το αλεύρι που θα χρησιμοποιηθεί και το βαθμό επεξεργασίας του κατά την παραγωγική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε γενιά προσαρμόζεται στο τοπίο που βρίσκει από τους προηγούμενους θεωρώντας ότι έτσι ήταν πάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-05-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 23χρονος ημεδαπός ο οποίος εξωθούσε και επέτρεπε σε δυο ανήλικα ανίψια του να ασκούν παράνομα υπαίθριο εμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, πραγματοποίησε ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου κος Φίλιππος Αζαριάδης - Τοπάλογλου, συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια Προϊσταμένη Περιφερειακής Διεύθυνσης Σύρου, κα Ελένη Γουρνέλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Διπλό» είναι το πακέτο που θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή για να κλείσουν οι εκκρεμότητες του προγράμματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα με το... κομπιουτεράκι του iPhone, το οποίο αρκετές φορές μας έφερε στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο δήμαρχος ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού στην Ιταλία προσφέρεται να πληρώσει 2.000 ευρώ σε όποιον μετακομίσει εκεί, σε μια προσπάθεια να το σώσει προτού γίνει μία πόλη – φάντασμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν οι κάλπες σήμερα το πρωί για τον β' γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, με αντιμέτωπους τον κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν και την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν. Ποιός θα είναι ο ένοικος των Ηλυσίων που θα υποδεχθεί σε λίγες μέρες ο απερχόμενος Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα γνωρίσουμε το βράδυ της Κυριακής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos