Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

380 κιλά μπακαλιάρο και 16 τελάρα ψάρια θα μαγειρέψουν οι Αμοργιανοί, για την μεγάλη γιορτή της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr συμμετέχει φέτος στη μεγαλύτερη γιορτή του εμπορίου, με «τρελές» εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές για όλους εσάς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάουσα Πάρου την 19-11-2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δημοτικού Σχολείου η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου πραγματοποίησε τη διενέργεια των εκλογών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και εκπροσώπων της Ένωσης Γονέων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο αμερικανικός στρατός έχασε τη μεγαλύτερη βοήθεια του μαχητή, τα ελικόπτερα OH-58D Kiowa Warrior, όπως αποδείχθηκε στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Λυπούμαστε που δεν τα έχουμε πλέον στο δυναμικό μας. Χαιρόμαστε όμως που θα τα έχετε εσείς και θα πετούν ακόμη».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, & HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στις 20 πιο «Αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας 2018» («Most Admired Companies 2018»), βάσει της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης που πραγματοποιείται από το περιοδικό FORTUNE, σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κέντρο του συνδεδεμένου μας κόσμου βρίσκεται το smartphone, που έχει γίνει η συσκευή την οποία οι χρήστες όχι μόνο δυσκολεύονται να αποχωριστούν, αλλά αποκτούν σχέση εξάρτησης μαζί της. Παγκόσμια έρευνα της Deloitte, που σκιαγραφεί τις συνήθειες των καταναλωτών, αποκαλύπτει, για παράδειγμα, ότι οι χρήστες κοιτάζουν, σήμερα, το κινητό πιο συχνά από ποτέ και συγκεκριμένα πάνω από 52 φορές κατά μέσο όρο την ημέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το UEFA Nations League, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και στο σημερινό κουπόνι (20/11). Ειδικά το παιχνίδι της Σκωτίας με το Ισραήλ, που κρίνει την άνοδο στη League B, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 19-11-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 59χρονος αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -8- μηνών, για χρήση πλαστού εγγράφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 14:56

Πιστοποίηση κυκλαδίτικου μελιού

Οι βάσεις για την πιστοποίηση του Κυκλαδίτικου μελιού τέθηκαν χθες στη σύσκεψη που έγινε στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos