Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση ότι το απόγευμα του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου απεβίωσε η Καλλιόπη Τσιγώνια – Τριβυζά, μητέρα της συζύγου του Δημάρχου Πάρου κας. Ζαμπίας Κωβαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 125.000 άνθρωποι στους δρόμους, χιλιάδες προσαγωγές, εκατοντάδες συλλήψεις, συγκρούσεις σώμα με σώμα και δεκάδες τραυματίες συνθέτουν την εικόνα όσων συνέβησαν το Σάββατο στη Γαλλία, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κινήματος των «Κίτρινων Γιλέκων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Πάρο και στις Κυκλάδες την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά μετεωρολογικά στοιχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη γιορτινή της αγκαλιά, που μέσα της έκλεινε πλήθος Χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων, άνοιξε η Αλυκή της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη γιορτινή της αγκαλιά, που μέσα της έκλεινε πλήθος Χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων, άνοιξε η Αλυκή της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίρνει... φωτιά σήμερα, και ως εκ τούτου το κουπόνι είναι πλούσιο. «Μπάλα» παίζεται και στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τη Λαμία, ενώ στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει επίσης σε Αγγλία και Γερμανία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στην Αθήνα, συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι 17 γυναικείων συλλόγων, από τα 13 νησιά της Ομοσπονδίας: Αμοργός, Άνδρος, Αντίπαρος, Κέα, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Σέριφος, Σίφνος, Σύρος, Τήνος, Φολέγανδρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Άγιος Νικόλαος, ο προστάτης των ναυτικών, εορτάστηκε χθες, 6 Δεκεμβρίου 2018, σε όλη την Άνδρο με σεβασμό και μεγαλοπρέπεια, σύμφωνα με το εθιμοτυπικό και με την παρουσία πλήθους πιστών, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Για τον Όρμο Κορθίου και για το Γαύριο, η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή, καθώς ο Άγιος Νικόλαος είναι ο πολιούχος των δύο περιοχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 11η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βραβεύθηκε για τις ενέργειες και δράσεις περιβαλλοντικής αειφορίας. Ειδικότερα, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό «Best City Awards 2018», με το σύνολο των έργων διαχείρισης απορριμμάτων και αποκατάστασης του περιβάλλοντος με τίτλο «Περιβαλλοντική αειφορίας με έργα, συνέργειες και δράσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων», ο Δήμος κέρδισε το Silver βραβείο στην κατηγορία Βιώσιμη Ηγεσία. Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, το αξιολόγησε ως ένα από τα κορυφαία της κατηγορίας. Η επιβράβευση αυτή αποτελεί, για μια ακόμα φορά, αναγνώριση των προσπαθειών και των κόπων της Δημοτικής Αρχής για την προάσπιση και την προστασία του περιβάλλοντος των πέντε νησιών του Δήμου μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos