Φεβρουάριος 2018 - Psts.gr

Η αποκάλυψη ότι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης έπαιρνε 12.000 ευρώ τον χρόνο, κρατική επιδότηση για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάλι καλά να λέμε! Ένας νεαρός οδηγός έσπειρε τον πανικό το βράδυ της Τετάρτης στην Οδό Παπαστόλου στην Λαμία, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί κανένας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού που μιλάει σε γνωστό περιοδικό, ο γάμος θα γίνει στην Πάτμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη είχαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας προκηρύσσει επιπρόσθετη 3ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 2/3/2018 για όλους τους συναδέλφους της πρωϊνής και ολοήμερης ζώνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την εκπομπή ΕCO News του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το Σάββατο 24/2/2018, η καινοτομία της ενεργειακής αυτονομίας από ανανεώσιμες μορφές ενέργειας φαίνεται να ξεκινά από τα νησιά του Αιγαίου και δη από εκείνα που έχουν μεσαίο μέγεθος...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 1 λεπτό ανακοίνωσε τον μικρό ανασχηματισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά συμφωνήθηκε η Golden Star Ferries να στείλει τροποποιημένο δρομολόγιο όσον αφορά στην άφιξή της από Ηράκλειο στη Σαντορίνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γαστρονομικός θεσμός Χρυσοί Σκούφοι 2018 για άλλη μια χρονιά βράβευσε τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας σε μια επίσημη, λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες ελαφρύνσεις στα capital controls με αύξηση του ορίου αναλήψεων, άρση του περιορισμού στο άνοιγμα λογαριασμών και αύξηση των ποσών για ταξίδια στο εξωτερικό ισχύουν από αύριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 49

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos