Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Το διαδίκτυο λατρεύει τα ζώα και ίσως αυτός ο σκύλος να γίνει viral χάρη στα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο θα πληρώσει εργαζόμενη που εντοπίστηκε να καπνίζει και να μην τηρεί τον αντικαπνιστικό νόμο στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι τις 31 Αυγούστου πρόκειται να αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στο TAXIS, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες φορές κι αν επαναληφθεί η βραδινή γιορτή της Παροικίας τη νύχτα του Δεκαπενταύγουστου, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη για ντόπιους και επισκέπτες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είπε ότι οι πιρουέτες αποτελούν αποκλειστικά χορευτικές φιγούρες που γίνονται στον αέρα από επιδέξιες μπαλαρίνες; Γίνονται και εν πλω, και μάλιστα η σπανιότητά τους τις καθιστά ένα άκρως γοητευτικό θέαμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SEAJETS σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. I. Πλακιωτάκη και την Κυβέρνηση θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/8 και την Κυριακή 18/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα πραγματικό «χρηματιστήριο» έχει στηθεί γύρω από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, στην Ελλάδα, με δεκάδες εταιρείες να διεκδικούν σημαντικό ποσοστό της πίτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτες αποδοκίμασαν το βράδυ της Πέμπτης τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γιώργο Μπαρμπαρίγο, οι επιστολές με τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος που είχε ο ίδιος αποστείλει στις 7/8 προς αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πάρου, παραμένουν μέχρι σήμερα 16/8 αναπάντητες ενώ επιπλέον δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από το Δήμο προς ικανοποίηση των αιτούμενών του που αφορούν σοβαρά ζητήματα Δημόσιας Υγείας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 16:30

Στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για Νυρεμβέργη!

Γεμάτο από επιλογές είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos