Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Λίγα λόγια για την παράσταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγο μεταξύ δύο ομάδων αλλοδαπών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένα άτομο τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Κυριακή 15-09-2019 (αριθμός κλήρωσης 2053), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 9, 14, 28, 31, 8 και τζόκερ ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

13 χρόνια μετά η Ισπανία επέστρεψε στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ κατακτώντας το Μουντομπάσκετ 2019 στην Κίνα!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τι εστί γλέντι αλά ελληνικά έμαθε ο υπέροχος Γάλλος ηθοποιός Λαμπέρ Γουίλσον που βρέθηκε στη βραδινή πανηγυρική εκδήλωση της τελευταίας μέρας των «Καπετανέικων», το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο καρνάγιο του Αι – Γιάννη του Δέτη στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις υποθέσεις απάτης μέσω ίντερνετ εξιχνίασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελίες καταναλωτών. Η ΕΛΑΣ συνέλαβε γι αυτές έναν Έλληνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τύχη δεν υπήρξαν ατυχήματα στο δρόμο των Καμαρών στο ύψος του πρώην Δημοτικού Σχολείου τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου, καθώς μια κολώνα του ΟΤΕ πεσμένη οριζόντια καταμεσής του δρόμου μπορούσε να γίνει παγίδα δυσάρεστων τροχαίων συμβάντων μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόβλεψη καιρού για Κυκλάδες - Κρήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός και ιδιοκτήτης της κλινικής πλαστικής χειρουργικής “Athens Beverly Hills” Δρ. Θανάσης Αθανασίου και η σύζυγος του και skin guru-δερματολόγος των επωνύμων, Δρ. Ντόλυ Φατσέα, βάπτισαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μεγάλο ατέλειωτο βραδινό γλέντι στο απάνεμο καρνάγιο του Αι – Γιάννη του Δέτη στη Νάουσα, ολοκληρώθηκαν πανηγυρικά τα «Καπετανέικα», η μεγάλη γιορτή της ναυτοσύνης που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos