Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Ο Σταύρος Στεφόπουλος προανήγγειλε έρευνα για το πως επετράπη η ανάρτηση της αφίσας κατά των αμβλώσεων στο Μετρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται... κόντρα στα προγνωστικά και οι καταστηματάρχες που είδαν τον τζίρο τους να πέφτει... έχουν διέξοδο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Λεονταρίτη για τις Περιφερειακές Ενότητες του Νομού Κυκλάδων, η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και άλλες Κυριακές, επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους 1 και 1Α, του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 για το έτος 2020, ορίζεται ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις προσλήψεις 380 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2019-2020, ανακοίνωσε το υπ. Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την στήριξή της στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι εξέφρασε η βασίλισσα Ελισάβετ με ανακοίνωσή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Χίο πραγματοποίησαν κάτοικοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του Λιμεναρχείου, η τουριστική κίνηση στο νησί της Αντιπάρου γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μια θεαματικά αυξητική πορεία «παρασυρόμενη» μάλλον από την μεγάλη μεγέθυνση της κίνησης στη γειτονική της Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ανοικτή γιορτή που φέρνει κοντά χορευτές και συγκροτήματα από ολόκληρο τον κόσμο και αναδεικνύει την Σκόπελο ως κέντρο λαϊκού πολιτισμού και παράδοσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για 6η φορά, η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα» επαναλαμβάνεται φέτος, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 (13:00 – 20:00), στην Αίγλη Ζαππείου, με 100 εξαιρετικά αποστάγματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγωνία τέλος για τη λίστα υποψηφιοτήτων των Οσκαρ 2020, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos