Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Μάνος Κονσόλας :«Η Περιφέρεια Αιγαίου αποτελεί μοντέλο στον τομέα του Τουρισμού»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενδιαφέρον το σημερινό (03/01) πρόγραμμα, με δράση στην Ισπανία, στο Κύπελλο Γαλλίας και τη Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Yπεγράφη στο Ζάπειο Μέγαρο στην Αθήνα η Διακρατική Συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου East Med, παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την «ισχυρότερη κακοκαιρία του φετινού χειμώνα» προειδοποίησε ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος αναφερόμενος στα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κάνουν την εμφάνισή του από την προσεχή Κυριακή, 5 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας υπερτυχερός τίναξε τη μπάνκα στον αέρα καθώς κέρδισε 9,2 εκατ. ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα καταστήματα Μουστάκας το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά από τις 09.00 έως τις 12.00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα από σαράντα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία πέταξαν ασυνείδητοι στα νερά του Θερμαϊκού, θα κληθούν να ψαρέψουν οι υπηρεσίες του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αρμόδιος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έχει περιγράψει σε αδρές γραμμές την πρόταση που επεξεργάζεται η κυβέρνηση: «Ενας εκλογικός νόμος αναλογικός, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διευκολύνει τον σχηματισμό κυβερνήσεων».

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολαυστικές εμπειρίες εκ του μακρόθεν και χωρίς την ανθρώπινη παρουσία

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή και, κυρίως, από τα βόρεια, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ - Χιόνια, παγετός, θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι τα κύρια χαρακτηριστικά του - Μέχρι και την Τρίτη η εκδήλωσή τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos