Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Η ταινία «Παράσιτα» ήταν ο μεγάλος νικητής των Όσκαρ 2020 που απονεμήθηκαν στο Dolby Theater του Χόλιγουντ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πατάει γκάζι η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξουσιοδοτεί το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να επιτάσσει, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, απαραίτητα ακίνητα και εκτάσεις για τη δημιουργία ελεγχόμενων κλειστών δομών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει την Αποκριά,και οργανώνει την Κυριακή23 Φεβρουαρίου(ώρα 11:30)εικαστικό αποκριάτικο εργαστήρι, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η συνεκτίμηση όλων των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων της απασχόλησης από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα επιβεβαιώνει τη βιώσιμη σταθεροποίηση της αγοράς εργασίας, την συνεχή αποκλιμάκωση της ανεργίας και την περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής απασχόλησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρό το σημερινό (10/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, κατασχέσεων, τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 19χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος να περιληφθεί στο νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο η ειδική νομοθετική πρόταση για τα νησιά, που από κοινού έχουν καταθέσει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 16 Φλεβάρη 2020 περπατάμε - διαμαρτυρόμαστε και λέμε ''ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝHΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡEΦΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ''

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos