Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή των τμημάτων Βόλεϊ του Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνο Ναλμπάντη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει το μεσημέρι της Τρίτης (11/02) στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:37

Έφυγε από τη ζωή o Δημήτρης Σκιλάρντι

Το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου & Κυκλάδων με θλίψη πληροφορήθηκε την πρόωρη απώλεια του αρχαιολόγου Δημήτρη Σκιλάρντι, ανασκαφέα του σημαντικού οικισμού στις Κουκουναριές της Πάρου και γνωστού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους 25 βουλευτές ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, με την οποία ζητούνται εξηγήσεις για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη διανομή των Σχολικών Γευμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια «επικράτεια» κατανάλωσης που τα αντικείμενα και τα δώρα έχουν ταυτιστεί κυρίως με το κιτς, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μοναδικές δημιουργίας τέχνης, κοσμήματα, χρηστικά αντικείμενα και μια φλογισμένη συλλογή βιβλίων υποδέχονται με έξυπνα μητροπολιτικό τρόπο τον Αγιο Βαλεντίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέες προκλήσεις προχώρησε σήμερα η Αγκυρα, αφού μόλις σε 38 λεπτά τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν πέντε υπερπτήσεις πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός του Μαρτίου θα εκδοθεί η απόφαση για το ειδικό καθεστώς φορολόγησης για όσους μεταφέρουν τη φορολογική τους κατοικία στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2020 από τονΑΔΜΗΕη υποθαλάσσια ηλεκτρική διασύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος 150kV στο τμήμα Άνδρος-Τήνος, δύο μήνες μετά την ηλέκτριση του καλωδίου που διασυνδέει την Άνδρο με το ηπειρωτικό σύστημα (Εύβοια).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρον το σημερινό (11/02) ποδοσφαιρικό κουπόνι, με εμβόλιμη δράση στις "κάτω χώρες" και στις μικρές κατηγορίες της Αγλλίας και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο παρελθόν κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στα νησιά μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos