Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Δύσκολη νύχτα και τεταμένη κατάσταση στη Μόρια της Λέσβου καθώς οι κάτοικοι βρίσκονται σε αναβρασμό λόγω των μεταναστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία έχει ήδη δρομολογηθεί από το υπουργείο», τόνισε η Νίκη Κεραμέως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης με δράστη έναν 77χρονο και θύμα ένα 14χρονο παιδί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταση προκλήθηκε μέσα στο χωριό της Μόριας, όταν περίπου 300 Αφγανοί στην πλειονότητά τους αιτούντες άσυλο, επιστρέφοντας από τις σημερινές διαδηλώσεις, αποπειράθηκαν να περάσουν μέσα από το χωριό για να φτάσουν στον καταυλισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 22:05

Γρίπη και Εποχική Γρίπη

Η γρίπη είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από τους ιούς της γρίπης και μεταδίδεται πολύ εύκολα από το ένα άτομο στο άλλο. Μπορεί να προκαλέσει από ήπια έως και πολύ σοβαρή νόσηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός, ενημερώσαμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου των Εξωτερικών, με το οποίο λειτουργούμε σε συνεργασία και συντονισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων στη συνεδρίασή του της 3ης Ιανουαρίου 2020 συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το βράδυ της Δευτέρας (3/2), μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανακοίνωσε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η καλλιτέχνις, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει και οι Λεύκες θα το γιορτάσουν ξεφαντώνοντας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιθετικότητα είναι ένα αρκετά πολύπλοκο «κεφάλαιο» στα χαρακτηριστικά που μπορεί να παρουσιάσει ένας σκύλος, γι' αυτό δεν θα πρέπει να το προσεγγίζουμε με απλουστευτικό τρόπο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos