Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο ΙΧ γνωστού εκδότη σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτακτα μέτρα λαμβάνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος» για την ανίχνευση ύποπτων κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίαμβος για τη μοναδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από ταβέρνα σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ποδαρικό» νέας κακοκαιρίας μας επιφύλασσε ο Φλεβάρης για τις πρώτες ημέρες του. Σκηνικό καιρικής μεταβολής βρίσκεται προ των πυλών στη χώρα, το οποίο θα επηρεάσει με σφοδρότητα και τα νησιά των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βραδιά του Super Βowl είναι ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά γεγονότα του πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φύλλο και φτερό» είναι αποφασισμένη να κάνει η κυβέρνηση τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά για το μεταναστευτικό/προσφυγικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια αναπάντεχη ταλαιπωρία ήρθαν αντιμέτωποι οι επιβάτες του πλοίου Hellenic Highspeed που εκτελεί από τις 31/1 ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, αντικαθιστώντας μέχρι τις 6/2 το πλοίο «Άρτεμις».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις μία ώρα μετά την δόνηση 4,5 Ρίχτερ, ένας νέος σεισμός σημειώθηκε στην Τουρκία, μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του πρώτου, με μέγεθος 4,8 Ρίχτερ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 49 τραυματίστηκαν, οι πέντε από αυτούς σοβαρά, σε μια καραμπόλα σήμερα στην περιφερειακή σήραγγα της Αμβέρσας στο Βέλγιο, έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos