Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2094] και ο νικητής της πρώτης κατηγορίας θα πάρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει τη συνεργασία του κράτους με ιδιωτικούς φορείς στον τομέα της υγείας και να ξεπεραστούν με

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κερκ Ντάγκλας, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου, εμβληματική μορφή μιας χρυσής εποχής για το Χόλιγουντ, πολλές ερμηνείες του οποίου θεωρούνται κλασικές, όπως αυτή στην ταινία Σπάρτακος (1960,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος επιχειρεί αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, συνομιλώντας με τον Χουλουσί Ακάρα για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών, το καθεστώς Ερντογάν αποδεικνύει πόσο αφερέγγυο είναι και πόσο βρώμικα παίζει στη διπλωματική σκακιέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφυγε από τη ζωή γιατρός  Λι Γουένλιανγκ, που είχε προειδοποιήσει για τον κορωνοϊό αλλά διώχθηκε από τις αρχές. Σημειώνεται ότι ο άτυχος 34χρονος νοσηλευόταν στην εντατική, προσβεβλημένος από τον ιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις σχετικές αποφάσεις έλαβαν οι δήμαρχοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιάζει με τρολάρισμα, το πιο συνηθισμένο στον χώρο του σύγχρονου πολιτισμού, αλλά είναι αλήθεια: το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το ΕΜΣΤ, ανοίγει στις 24 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας και σήμερα το iefimerida.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από την πρόοδο των εργασιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα - Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 38 - Ποια η σημασία των εμβολίων και των αντιικών φαρμάκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η δράση στα εγχώρια Κύπελλα και στη Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα (06/02) του στοιχήματος και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos