Με το Σωματείο των Οικοδόμων Ρόδου συναντήθηκε ο Γιώργος Χατζημάρκος

08 Απριλίου 2014 18:51
10247 φορές

Με τη Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου, συναντήθηκε χτες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος, συνοδευόμενος και από τον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου, συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Νίκο Τριπολίτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Καρύπη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Τριανταφύλλου και το μέλος κ. Περικλή Καψάλη για τα προβλήματα του κλάδου και κυρίως την ύφεση που έχει βυθίσει στην ανεργία ολόκληρο τον κλάδο των οικοδόμων.

Τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Οικοδόμων, ευχαρίστησαν τον κ. Χατζημάρκο για όλη την μέχρι σήμερα συνεργασία και συμπαράσταση από πλευράς του στα θέματα του κλάδου και με το πέρας της συνάντησης ο κ. Χατζημάρκος τόνισε τα εξής :

"Οι πολιτικές που θα δώσουν ξανά ώθηση στον κλάδο της οικοδομής, που είναι και ατμομηχανή για την οικονομία συνολικά, είναι στην πρώτη προτεραιότητα. Ο κλάδος των οικοδόμων, όπως θεσμικά εκπροσωπείται από το Σωματείο τους, θα παραμείνει σταθερός συνομιλητής και συνδιαμορφωτής των πολιτικών αυτών".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos