Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Το Απόγευμα της 25ης Μαρτίου στη μνήμη των ηρώων του 1821 Κάτοικοι του Προδρόμου θα κρατούν αναμμένες δάδες με αφετηρία την αίθουσα του συλλόγου «δεξαμενή»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαρτίου 2013 Παγκόσμια ημέρα νερού . Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό . ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών ύδρευσης .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικός σημαιοστολισμός, από τις 8:00 π.μ. της 23ης Μαρτίου μέχρι τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 17:15

Ψήφισμα Γυμνασίου Πάρου

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή, Γουρδούκη Ηλία, συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του Γυμνασίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 15:57

Διασυλλογική ομάδα Αλληλεγύης

Κατά την συνάντηση, που προηγήθηκε, με την συντονιστική επιτροπή των φορέων για την υγεία, την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, ένα από τα θέματα συζήτησης, ήταν η στήριξη της εκδήλωσης Αλληλεγγύης .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικά με σύλληψη 32χρονης ημεδαπής για κλοπή κοσμημάτων από οικία στη Σύρο, ανακοινώνεται ότι, η δικογραφία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 15:44

Μουσικό ταξίδι αγάπης και στήριξης

Το πρώτο πρότυπο εθελοντικό κέντρο Α.Μ.Ε.Α.Ι Κυκλάδων διοργανώνει ένα "μουσικό ταξίδι αγάπης και στήριξης" από τον 18ο έως των 20ο αιώνα την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η 21η Μαρτίου, πρώτη ημέρα της Άνοιξης, έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως παγκόσμια ημέρα δασοπονίας, θέλοντας να επισημάνει στην παγκόσμια κοινότητα τη σπουδαιότητα που έχει το δάσος για τη ζωή μας και να τονίσει την ανάγκη της προστασίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/03/2013 και ώρα 13:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos