Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιστρατεύοντας ακόμη μια φορά ασύστολα ψέματα, προσπαθεί να πείσει ότι "δεν υπήρξαν και δε θα υπάρξουν περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε στις 22 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 17:33

Εορτασμός προστατών πυροσβεστικού σώματος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε χθες το πρωί 17 Δεκεμβρίου 2015 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Ερμούπολη Σύρου ο
εορτασμός των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος «Τριών εν Καμίνω Παίδων».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 17:29

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δ.Σ. – 18η /2015

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο (19-12-2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στην μετακίνησή την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ατόμων για απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Στις 17-12-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 48χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες στο κατάστημα του μαζί με 24χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος διέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του 24χρονου κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διαδικασία με την οποία το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρά στη δέσμευση χρηματικών απαιτήσεων και σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών όσων έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ξεκινώντας από οφειλές άνω των 70.000 ευρώ περιγράφεται σε απόφαση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιάννη Μπάκα, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα την παραμονή της κρίσιμης διαπραγμάτευσης του Ιουλίου, στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, επιβεβαιώνει το περιβάλλον του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 17:07

Δριμύ «κατηγορώ» Πούτιν κατά Ερντογάν

Η οξύτατη πολεμική εναντίον της τουρκικής ηγεσίας και προσωπικά του Ταγίπ Ερντογάν σφράγισε την καθιερωμένη, σε ετήσια βάση, συνέντευξη-ποταμό του Βλαντιμίρ Πούτιν στους ανταποκριτές του ρωσικού και του ξένου Τύπου, στις παραμονές των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίχτηκε ενώπιον δημοσιογράφων στη Μόσχα το μαύρο κουτί του ρωσικού βομβαρδιστικού SU-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικό F-16 στην συρο-τουρκική μεθόριο στις 24 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos