Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία, και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 το άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας μας στην παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου στη Αλυκή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γεγονός ότι ο Δημοτικός και κοινοτικός κώδικάς επιβάλει, η συζήτηση του προϋπολογισμού να γίνεται σε μονοθεματική συνεδρίαση φανερώνει την σπουδαιότητα του θέματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 01-12-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 42χρονης ημεδαπής, δύο επιβάτες – τουρίστες έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο). Σε βάρος της 42χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι αδιαμφισβήτητα η νέα μόδα υγείας & ευεξίας και οι διάσημοι της Αμερικής φροντίζουν να πίνουν συνέχεια αλκαλικό νερό. Το εκπληκτικό μάλιστα είναι πως ανάμεσα σ" αυτούς , δεν συγκαταλέγονται μόνο αστέρια του Χόλιγουντ που τυφλά ακολουθούν τις προτάσεις των γιατρών τους αλλά ακόμη και επιχειρηματίες, διακεκριμένοι επιστήμονες, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορές για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Κύθνος, Νάξος, Μύκονος και Σαντορίνη του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ν.Π Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γυναικών Μάρπησσας, Νάουσας και το Σύλλογο Γυναικών «Αρηίς» διοργανώνουν συλλογή τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση των συμπολιτών μας που ρίσκονται σε δυσμενή θέση ενόψει Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και η αλήθεια είναι πώς οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε εσείς οι ίδιοι να κάνετε ώστε να προστατέψετε τον εαυτό σας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου με την απόφασή του αριθ. 314/2015 μείωσε τα τέλη φωτισμού και καθαριότητας για τους χώρους των γραφείων (δικηγορικών, αρχιτεκτονικών, συμβολαιογραφικών, λογιστικών, ασφαλιστικών, μεσιτικών, μέσων μαζικής ενημέρωσης, φροντιστηρίων και ιατρείων) και των κοινόχρηστων χώρων γραφείων πολυκατοικιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κύρια σημεία της τοποθέτησης μας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα το προϋπολογισμό του 2016 ήταν τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

03/12/2015 ημέρα Πέμπτη 17:00μμ σας προσκαλούμε στην αίθουσα του Αρχιλόχου όπου θα γίνει η επισημοποίηση της συνεργασίας του ΑΟ Πάρου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos