Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου «Αρχίλοχος», την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγνωστος δράστης, εισήλθε σε εγκατάσταση αφαλάτωσης και αφαίρεσε από μη λειτουργικό υποσταθμό της Δ.Ε.Η., ποσότητα χαλκού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα και μετά τις 20:00 μπορεί να κλείσουν ορισμένα εκλογικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες και σε ορισμένες περιοχές έως και 400 άτομα που περιμένουν υπομονετικά για να ψηφίσουν. Ο Ι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την ανασκόπηση της Kaspersky Lab αναφορικά με το τοπίο των εταιρικών απειλών για το 2015, τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για ψηφιακές επιθέσεις εναντίον επιχειρήσεων ήταν διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον καταναλωτών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ΡΚΚ, με την αστυνομία να προχωράει στη χρήση δακρυγόνων για να απωθήσει τους διαδηλωτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ισπανοί για τις βουλευτικές εκλογές που θεωρούνται οι πιο αμφίρροπες των τελευταίων 40 ετών, καθώς συνιστούν ένα μεγάλο άλμα προς το...άγνωστο, αφού έχουν σημαδευτεί από την εξασθένιση της κυβερνώσας δεξιάς και την άφιξη των νέων, μικρότερων κομμάτων που αμφισβητούν την κυριαρχία του δικομματισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos