Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Κάθε εποχή έχει και τα... διλήμματά της. Έτσι, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, πρωταγωνιστεί το δίλημμα «μελομακάρονο ή κουραμπιές;». Πρόκειται για ένα ερώτημα που απασχολεί κυρίως όσους βρίσκονται σε δίαιτα, καθώς και όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το βάρος τους κατά την εορταστική περίοδο, αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι προς το συμφέρον καμιάς τράπεζας να εκπλειστηριάσει κατοικία. Το κίνητρο για κάθε τράπεζα είναι κρατήσει τον πελάτη της ενήμερο" δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το Ασφαλιστικό θα κάνει «ποδαρικό» η κυβέρνηση τη νέα χρονιά. Στόχος, καμία μείωση στις κύριες συντάξεις. Για τις επικουρικές προκρίνεται το μοντέλο των κλιμακωτών περικοπών μετά τα 170 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από μία εβδομάδα, ο Ματέο Ρέντσι κάλεσε τις κεντροαριστερές κυβερνήσεις της Μεσογείου να σχηματίσουν ενιαίο μέτωπο για να εξισορροπήσουν την, κατά τη γνώμη του, υπερβολική γερμανική επιρροή στην Ε.Ε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα για την... αναπτέρωση του ηθικού των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) έστειλε μέσα στο Σαββατοκύριακο των χριστιανικών εορτών ο «χαλίφης» Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντατί την ώρα που το Ραμάντι στο Ιράκ περνάει και πάλι στα χέρια των ιρακινών δυνάμεων και οι μαχητές του σε περιοχές της Συρίας είναι αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο αφανισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos