Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι καλαντιστές και στιχουργοί επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Δήμος για τη βράβευση των καλύτερων πρωτοχρονιάτικων καλάντων μπορούν να καταθέτουν τα κάλαντά τους έως και την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016 στο Δημαρχείο(Μαργαρίτα Σάρδη, τηλ. επικ. 2284360324) ή στο Δημοτικό Κατάστημα Απολλωνίας(Μαρία Ναδάλη, τηλ. επικ. 2284360328), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 28-12-2015 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες παραβιάζοντας σχετική άδεια και παράλληλα απέρριπτε αδρανή υλικά (μπάζα) σε μη προοριζόμενο γι αυτό χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 67χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδριάζει σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη, με θέμα την επικείμενη ασφαλιστική και συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαία μεταβολή του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο και από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους ενισχυμένους βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρελάθηκε για τα καλά ο καιρός στις ΗΠΑ. Τις ασυνήθιστα γλυκές για την εποχή μετεωρολογικές συνθήκες διαδέχθηκαν ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν τις νοτιοδυτικές και μεσοδυτικές ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 43 άνθρωποι. Πλημμύρες, χιονοπτώσεις, αλλά και ανεμοστρόβιλοι ισοπέδωσαν κτίρια, παρέλυσαν το οδικό δίκτυο και προκάλεσαν χάος στις αεροπορικές μεταφορές με συνέπεια η μετακίνηση εκατομμυρίων ταξιδιωτών των γιορτινών ημερών να γίνεται μετ' εμποδίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυβέρνηση ευρείας στήριξης με επικεφαλής το Λαϊκό Κόμμα, ζητά ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, δηλώνοντας έτοιμος να είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία της παράταξής του, σε περίπτωση που γίνουν νέες εκλογές μετά τις κάλπες της 20ής Δεκεμβρίου οι οποίες δεν έδωσαν αυτοδυναμία σε κανένα κόμμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos