Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ξεκινάει η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Τα διδασκόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιχτή επιστολή

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 02-12-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Σέριφο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου μία 26χρονη ημεδαπή, γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή της μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης Πάρου - Αντιπάρου Μίνι & Παμπαίδων

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Δημοτική αρχή και κατόπιν αιτήματος των διδασκόντων, προβήκαμε σε αυτοψία και διεξοδικό έλεγχο στους δυο παιδικούς σταθμούς που ανήκουν στο Ν.Π. Κ.Π.Π.Α, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη σημαντικών κατασκευαστικών κακοτεχνιών και σχεδιαστικών αστοχιών στον προαύλιο χώρο τους, αυξάνοντας την επικινδυνότητα ενός χώρου που χρησιμοποιείται καθημερινά από παιδιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 16:32

ΚΚΕ 2-12-15 Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας

Επικίνδυνες για τους λαούς της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας, και της ευρύτερης περιοχής, πολύ περισσότερο για τους σημερινούς πρόσφυγες και μετανάστες, είναι οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, με τις οποίες επισφραγίστηκε ο «αρραβώνας» μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας. Η εξέλιξη αυτή, λίγες μέρες μετά την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου από την Τουρκία,  αποτελεί νομιμοποίηση και κάλυψη της συνολικής στάσης και εμπλοκής της Τουρκίας στο συριακό πόλεμο. Αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, τη σύμπλευση της ΕΕ με το ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Στη σύντομη παραμονή του στην Πάρο μαζί με στελέχη της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου, συναντήθηκε με τον έπαρχο Κ. Μπιζά, τον οποίο ....Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και το διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Τσιγώνια και Α. Γκόκα με τους οποίους .....

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Σίφνου στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων και της πράξης «Υποδομές Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων» αρχίζει τη διανομή κάδων οικιακής κομποστοποίησης μπαλκονιού – βεράντας στους ενδιαφερομένους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Νίκου Συρμαλένιου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενική απεργία πραγματοποίησαν σήμερα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο Δεκέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos