Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 19:48

Οι ευχές μας για το 2016!

Το psts.gr και οι συνεργάτες του εύχονται σε όλους εσάς και στον καθένα ξεχωριστά, μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, δημιουργική διάθεση, αισιόδοξη προσδοκία, χαμόγελο, αλληλέγγυα στάση ζωής και κοινωνική ειρήνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες ώρες αφήνουμε πίσω μας την πιο δύσκολη χρονιά της μεταπολίτευσης. Και η πιο ζωηρή φαντασία, δεν θα μπορούσε να μας προετοιμάσει για όλα εκείνα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Twitter γνωστοποίησε ότι εφεξής θα εφαρμόζει νέους πιο σαφείς κανονισμούς, όσον αφορά την καταχρηστική συμπεριφορά των χρηστών του, διαγράφοντας πιο αποφασιστικά λογαριασμούς όσων προάγουν το μίσος και τη βία εναντίον άλλων συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, ώρα 18:00 στην πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ με θέμα το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας ως στοιχείο της παραγωγικής ιστορίας της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας Κώστου 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου, σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση – Αρχαιρεσίες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου «Αρχίλοχος», την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρεμβάσεις σε 11 πυλώνες προβλέπει το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού.

Οι προτάσεις που παρέδωσε χθες στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος εν όψει της δύσκολης διαπραγμάτευσης που ξεκινά αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, αγγίζουν όλο το φάσμα της κοινωνικής ασφάλισης με στόχο να καλυφθεί η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή, να προστατευτούν οι κύριες συντάξεις από νέες περικοπές και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα του συστήματος που είναι σήμερα ελλειμματικό και υπό κατάρρευση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολιγοήμερη παράταση στην καταβολή των τελών κυκλοφορίας προκειμένου όλοι οι υπόχρεοι να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν εγκαίρως στις υποχρεώσεις τους ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύτατη προσβολή της εταιρείας Gucci προς την Ελλάδα και το εμβληματικότερο μνημείο της, τον Παρθενώνα, αποτελεί η άθλια από κάθε άποψη παρέμβαση σε γλυπτά του ανατολικού και του δυτικού αετώματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ευκαιρία» χαρακτηρίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της την εισδοχή αριθμού ρεκόρ ποσφύγων στη Γερμανία η Αγγελα Μέρκελ και καταγγέλλει όσους, «έμπλεοι μίσους» επιδιώκουν «να αποκλείσουν τους άλλους».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos