Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Την προσοχή των γονιών για τις λοιμώξεις του Χειμώνα οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες για την υγεία αλλά ακόμη και για την ζωή των παιδιώνεφιστούν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι! «Οι συχνές αλλαγές του καιρού και οι μεταπτώσεις της θερμοκρασίας ευνοούν, κατά την διάρκεια του Χειμώνα, την ανάπτυξη λοιμώξεων του αναπνευστικού (στόματος, λάρυγγα, πνευμόνων) οι οποίες ΔΕΝ είναι πάντοτε αθώες»αναφέρει ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση στον κ. Προκόπη Παυλόπουλο να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για την 69η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση ενημέρωσης για το «Πρόγραμμα Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD) στην Παροναξία», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του για την σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε
στην Πάρο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών καθ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οι ανάγκες θέρμανσης κατοικιών και άλλων εγκαταστάσεων, κυρίως διαμονής ανθρώπων, αυξάνονται κατακόρυφα επιφέροντας ανάλογη αύξηση και των στατιστικών πιθανοτήτων εκδήλωσης μιας πυρκαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κύριε Πρόεδρε, κύριοι συνάδελφοι, εγώ θα αρχίσω pianissimo και βλέπουμε. Διότι προηγουμένως πολλά κρεσέντο σε αυτήν την Αίθουσα ακούστηκαν. Ο προϋπολογισμός είναι το βασικό δείγμα γραφής της πολιτικής κάθε κυβερνήσεως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίρονται τα capital controls για το χρηματιστήριο όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο νέος πρόεδρος της Eπιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Χαράλαμπος Γκότσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ώρα του Κώδικα (Τhe Hour of Code) αποτελεί το σημαντικότερο εκπαιδευτικό προσκλητήριο στον κόσμο, όπου δεκάδες εκατομμύρια μαθητές από 180 χώρες, καλούνται να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 160.000 εκδηλώσεις. Στόχος της εκστρατείας είναι να παροτρύνει μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και άτομα κάθε ηλικίας να κατανοήσουν την επιστήμη των υπολογιστών και με το σύνθημα «O καθένας μπορεί να μάθει» να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες προγραμματισμού, καινοτομίας και δημιουργικότητας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos