Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στόχος η έγκαιρη αντιμετώπιση των κινδύνων του χειμώνα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ιστιοπλοϊκής φωτογραφίας "YACHT RACING IMAGE 2015″ κέρδισε ο Έλληνας ωτογράφος Νίκος Ζάγκας με θέμα τους αθλητές του Ν.Ο.Τ.Κ. Στέλιο Νούτσο και Αντώνη Τσιμπουκέλη στο 49er Sailing team 78.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο των νησιών ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου
κατασκευής του έργου «Σήμανση – Ασφάλεια Οδικού Δικτύου Νάξου – Αμοργού & Ηρακλειάς », συνολικού προϋπολογισμού 720.865,00 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μεγάλο στοίχημα για την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας το 2016

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12 και 13 Δεκεμβρίου ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη γεύση των Χριστουγέννων στην Πάρο! Θα είναι δυνατή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οριστική λύση στην Ωλένια νευρίτιδα του αγκώνα, που πλήττει χιλιάδες ανθρώπους, δίνει η Μικροχειρουργική σε συνδυασμό με την άμεση μετεγχειρητική κινητοποίηση του χεριού !Αυτό τονίστηκε στο 21ο Κοινό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα 19 με 21 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείστε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, όπως συστάθηκε με την υπ΄αρ. 28/2015 απόφαση Δ.Σ., την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 11η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους τομείς συνεργασίας που τέθηκαν στο επίκεντρο της τριμερούς Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τις κοινές δηλώσεις των τριών αρχηγών μετά την τριμερή, χαρακτηρίζοντας «πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας» τη συνεργασία των τριών χωρών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε ότι είχε υποεκτιμήσει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε πολύ λιγότερα αυτοκίνητα απ' ό,τι είχε υπολογίσει αρχικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos