×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Νομίζουμε ότι είναι κατανοητό πλέον ότι οι αντικειμενικές πολεμικές συνθήκες που βιώνουμε σήμερα δεν επιτρέπουν τις λύσεις που αποζητάμε. Αυτό δε σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα για την αυτονόητη διεκδίκηση της ζωής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα σε οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Πυλαία έφερε διακοπή του τελικού στο κύπελλο χάντμπολ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η 8η Απριλίου είναι η επόμενη κρίσιμη ημερομηνία για τη ρευστότητα του ελληνικού Δημοσίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επείγουσα «ένεση» 115 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για τα δημόσια νοσοκομεία της νησιωτικής χώρας ζητά το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προκήρυξη τετράωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας για τη Δευτέρα σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική γραμματεία της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων, εκτός από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, που εξαιρέθηκε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την αιφνιδιαστική υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Fitch σχολιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και ενός πολιτικού, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων που εξαπέλυσε το Σάββατο η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ εναντίον ψηφοφόρων στη Νιγηρία, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κυβερνήτης του Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings ικέτευε τον συγκυβερνήτη του, που φέρεται ότι το οδήγησε σκόπιμα στη συντριβή, να ανοίξει την "καταραμένη πόρτα" του πιλοτηρίου ενώ οι επιβάτες πίσω του ούρλιαζαν έντρομοι, λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπιλντ αμ Ζόνταγκ που επικαλείται τους καταγραφείς της πτήσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos