Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που βρίσκεται σε εξέλιξη αποφασίσθηκε ομόφωνα, σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου, η ψήφιση κειμένου που καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συνάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Μπαρμπαρίγου με δημοτικούς υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας, στην αίθουσα της Δ.Κ Νάουσας εισήλθε πολίτης, ο οποίος, σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας, επιτέθηκε φραστικά και χειροδίκησε κατά του κ. Γ. Μπαρμπαρίγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου - Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα / Διαγωνισμό:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Κύθνου κ.Γαρδέρης Σταμάτης με την Απόφαση Αρ. 46/2015 όρισε Αντιδήμαρχο Τουριστικής περιόδου του Δήμου Κύθνου, τη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα Φίλιππα Ιωάννα του Αντωνίου, με θητεία για το χρονικό διάστημα από 01-04-2015 έως 30-09-2015., μεταβιβάζοντας σε αυτήν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, όπως παρακάτω:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφωνη απόφαση της ΕΝΠΕ να μην ανακαλέσουν οι Περιφέρειες τις σχετικές πιστώσεις,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλη μια χαμένη χρονιά κινδυνεύει να αποτελέσει το 2015 για την ελληνική οικονομία, καθώς ακόμη και εάν, από ένα θαύμα, υπήρχε σήμερα συμφωνία με τους πιστωτές, η ύφεση στην αγορά ή στην καλύτερη περίπτωση η ασθενική ανάπτυξη, πιθανολογείται πλέον με βάσιμες παραδοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που φορούσαμε τα ειδικά κράνη, τις γαλότσες και τα φωσφορίζοντα κίτρινα γιλέκα, για να μπορέσουμε να επισκεφθούμε με πλήρη ασφάλεια τα υπό ανέγερση κτίρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Βιβλιοθήκης αλλά και το πάρκο στο Φαληρικό Δέλτα, μια μικρή λεπτομέρεια μας έκανε να χαμογελάσουμε: στο δωμάτιο ιματισμού του εργοταξίου, οι επιβλέποντες από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και οι αρχιτέκτονες έχουν το δικό τους φωριαμό, που γράφει το όνομά τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη δέσμευση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ότι η Ελλάδα θα πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της, στο διηνεκές, αλλά και στα χρονικά περιθώρια που έχει η χώρα για να βγει από την οικονομική της ασφυξία εστιάζουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης σε σημερινά τους δημοσιεύματα, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση κάνει τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων σύμφωνα με το οποίο η κ. Λαγκάρντ ζήτησε περικοπές στις συντάξεις και αύξηση ΦΠΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρητικότητα-ρεκόρ 200 GB έχει η κάρτα μνήμης Ultra microSDXC UHS-I «Premium Edition» της SanDisk, ώστε να παρέχει ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες smartphone, tablet και φωτογραφικών μηχανών. Η κάρτα θα λανσαρισθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και θα υποστηρίζει ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως και 90MBs, με την τιμή της να κινείται στα 400 δολάρια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέβηκε στην εξουσία με την υπόσχεση να αποδεσμεύσει τη χώρα του από τους δύο μεγάλους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, τους οποίους του είχε κληροδοτήσει ο Μπους, και να μεταφέρει το κέντρο βάρους της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής από τη Μ. Ανατολή στη ζώνη Ασίας - Ειρηνικού, με βασικό μέλημα την αναδυόμενη κινεζική υπερδύναμη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos