Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Απόγευμα Δευτέρας, τελευταίας ημέρας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και οι τελευταίοι εκδρομείς περιμένουν υπομονετικά το πλοίο της γραμμής για την αναχώρησή τους από το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόγευμα Δευτέρας, τελευταίας ημέρας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και οι τελευταίοι εκδρομείς περιμένουν υπομονετικά το πλοίο της γραμμής για την αναχώρησή τους από το νησί. Γνώριμη η πολύβουη εικόνα του λιμανιού, κόσμος πολύς, αλλά φαίνεται ότι τα χαμόγελα δεν ήταν φέτος ανάλογα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χάος της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία της Νάουσας, έκανε την εμφάνισή του μαζί με την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Π. 10989, 60χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποτονική, παρά τις όποιες αισιόδοξες προβλέψεις, υπήρξε η τουριστική κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος για τη Νάουσα, όπως ήταν προφανώς και για ολόκληρο το νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr έλαβε την ακόλουθη ανακοίνωση από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου την οποία και σας παραθέτει αυτούσια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα Περιφερειακή Αρχή ανέλαβε την Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 1 Σεπτεμβρίου 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κουφονήσι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 30 - 31/5 ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2015 15:28

«Έφυγε» η Μαρία Ναυπλιώτη

Έφυγε από τη ζωή Μαρία Ναυπλιώτη που διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 44χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos