Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπουδαίος αγώνας στην Μπουντεσλίγκα ανάμεσα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη βασική επιλογή του Betarades.gr για σήμερα να προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλοι έχουμε ακούσει τη φράση “πρόσεχε μην σηκώνεις βάρη, θα πάθεις κήλη”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένη έως και μηδενική απασχόληση με επίδομα ανεργίας προτείνουν οι εμπειρογνώμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επισήμανση ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και στη διατύπωση -με κάθε τρόπο- του αιτήματος για έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, συνοψίζονται οι δηλώσεις που έκαναν υψηλόβαθμοι Τούρκοι αξιωματούχοι στους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την Τουρκία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνο Τζολί και ... μοιράζουν ιό στο facebook με ένα ψευδές δημοσίευμα περί αυτοκτονίας του ηθοποιού.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 10:40

890.000 οι πρόσφυγες στη Γερμανία

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας διόρθωσε χθες προς τα κάτω τον αριθμό των προσφύγων που έφθασαν πέρυσι στη χώρα. Μετά την αφαίρεση των διπλών εγγραφών και των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν τη Γερμανία ως πέρασμα προς τη Σκανδιναβία, ο αριθμός ανέρχεται σε 890.000, αντί του 1,1 εκατομμυρίου που είχε ανακοινωθεί πέρυσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν ανέκρουσε πρύμνα όσον αφορά την πολιτική της έναντι των προσφύγων και των μεταναστών, επιμένει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σε συνέντευξή της η οποία δημοσιεύεται σήμερα, δύο εβδομάδες μετά τη δήλωσή της πως εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να προετοιμάσει επαρκέστερα τη χώρα της για τη μαζική έλευση αιτούντων άσυλο πέρυσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos