Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Αποκριάτικα δρώμενα και Παιχνίδια-Παραδοσιακοί χοροί-Χορωδία-Θεατρικά στιγμιότυπα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την αξιολόγηση έχει ξεκινήσει, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ελληνική πλευρά θέλει να κλείσει το θέμα μέσα σε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα και ανησυχεί για το ενδεχόμενο ενός νέου κύκλου ατέρμονων συζητήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συμμετοχή σε τρομοκρατικές πράξεις, λαθρεμπορία, μεταφορά και κατοχή πυρομαχικών και πυροβόλων όπλων, αποθήκευση πυρομαχικών και όπλων, απέδωσε σήμερα η εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, στους δύο εκ των τριών συλληφθέντων Ιρακινών.
Το πρωί της Τρίτης, οι τρεις συλληφθέντες για παράνομη μεταφορά όπλων, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν στην κουρδική γλώσσα, όπως οι ίδιοι ζήτησαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, αλλά και να κάνετε ένα διάλειμμα!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 17:14

Επόμενος στόχος ο αμερικανικός Νότος

Μετά την αγροτική πολιτεία της Αϊόβας και το μετα-βιομηχανικό Νιου Χάμσαϊρ, σειρά στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των υποψηφίων των κομμάτων για την προεδρία των ΗΠΑ έχει ο αμερικανικός Νότος, και δη η Νότια Καρολίνα.Η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στο Νιου Χάμσαϊρ τον καθιστά κυρίαρχη δύναμη στο μέχρι στιγμής διχασμένο ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηταν το 2008 όταν η Ανγκελα Μέρκελ διοργάνωνε μία από τις σπάνιες δεξιώσεις στην Καγκελαρία για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια του Γιόζεφ Ακερμαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos