Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Την 22α Μαΐου 2016 ημέρα Κυριακή, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου όπως αυτό προήλθε από τις νόμιμες αρχαιρεσίες της 20ης Μαΐου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-05-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, 64χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για μη καταβολή Φ.Π.Α..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (22.05.2016) το βράδυ στα Φηρά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εξώθηση ανήλικού στην επαιτεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (22.05.2016) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 27χρονος ημεδαπός Ρομά, κατηγορούμενος για ληστεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 22/05 και ώρα 08:10, Μοτ-τα, στην οποία επέβαιναν δυο υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 41 και 38 ετών, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου και το σοβαρό τραυματισμό του 41χρονου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τον προσδιορισμό των τιμών για τις παραχωρήσεις απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών, τραπεζοκαθισμάτων και θαλασσίων μέσων αναψυχής και καντινών από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για το ύψος αυτών ζητώντας να ληφθούν υπόψη οι οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζητείται να επιβληθούν τέτοιου είδους αυξήσεις και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές στην τουριστική κίνηση του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άτομα κάτω των 40χρόνων χτυπά τις τελευταίες δυο δεκαετίες ο καρκίνος του παχεος εντέρου, αν και θεωρείται νόσος της τρίτης ηλικίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει 51η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής η οποία θα πραγματοποιηθεί 12 με 23 Αυγούστου 2016 στην Κρεμαστή στη Ρόδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο των τριήμερων επετειακών εκδηλώσεων στη μνήμη του Παριανού ήρωα Νικόλα Στέλλα και μετά από πρόσκληση της ΚΔΕΠΑΠ, μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έδωσαν το παρόν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η Βασιλική Κατριβάνου ύστερα από την εκ μέρους της καταψήφιση, το απόγευμα της Κυριακής, δύο άρθρων του πολυνομοσχεδίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos