Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Αρχές Σεπτέμβρη και όπως κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», που έχει γίνει πλέον θεσμός στις Κυκλάδες, ανοίγει τις «πύλες» του για να γιορτάσει μια πανκυκλαδική μαγειρική συνάντηση παράδοσης και πολιτισμού με οικοδέσποινα τη γραφική Σίφνο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σικίνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.ΝΑΞΟΥ 57, 84χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΠΑΡΟΥ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο να υποβάλλει γραπτή δεσμευτική προσφορά, εντός σφραγισμένου φακέλου, για την αγορά των παρακάτω ακινήτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών ζητούν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, εκτιμώντας ότι, σήμερα, αυτό υπολείπεται των προσδοκιών τους. Όπως προκύπτει από τον “Πίνακα Επιδόσεων των καταναλωτικών αγαθών του 2016”, υπηρεσίες που σχετίζονται με τις Τηλεπικοινωνίες εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα στους Ευρωπαίους και για το λόγο αυτό, οι καταναλωτές δίνουν χαμηλή βαθμολογία στις επιδόσεις τους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η κυβέρνηση Τσίπρα μετά την επιβολή κάθε είδους φόρου και υπό την πίεση της υστέρησης των εσόδων, η οποία οφείλεται στην ύφεση που προκαλεί το τρίτο αριστερό μνημόνιο, ετοιμάζεται να βάλει χέρι και στα ειδικά μισθολόγια. Γνωρίζει ότι εάν δεν πάρει επιπλέον μέτρα ο «κόφτης» έρχεται πιο κοντά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-09-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 21χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και παράλληλα είχε αναπτύξει ομπρέλες, ξαπλώστρες καταλαμβάνοντας χώρο αιγιαλού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρέος όλων μας είναι να μην παραδώσουμε στη λήθη του χρόνου τον αφανισμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού, να μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας τέτοια σημαντικά ιστορικά γεγονότα και να τα μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δράστιδα είναι μια 35χρονη ημεδαπή η οποία συνελήφθη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 15:59

Διαδρομές στη Μάρπησσα - με προορισμό

Στις 26, 27 και 28 Αυγούστου εθελοντές και επισκέπτες του πολιτιστικού βιωματικού φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα, περιηγηθήκαμε για έβδομη συνεχή χρονιά στον παραδοσιακό οικισμό της Μάρπησσας, όπου ζήσαμε στιγμές χαράς, συγκίνησης και δημιουργίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos