Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η Παροικία Πάρου παρουσιάζει μια λαμπερή χριστουγεννιάτικη εικόνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ψήφισμα που ζητούσε να απορριφθεί η πρόταση της Επιτροπής για χρήση πρόσθετων φωσφορικών αλάτων στον κατεψυγμένο γύρο δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 376 ευρωβουλευτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μυκόνου συντάχθηκε με τα δίκαια αιτήματα των μαθητών των Λυκείων του Νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 21:39

Γιώργος Βακόνδιος: "ΓΚΡΙΣ ΙΖ ΚΑΜ ΜΠΑΚ"

Τα Αγγλικά του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι κάτι που αφορά κυρίως το τρολάρισμα στα social media.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκειται για καρχαρία της Γροιλανδίας με το έτος γέννησής του να τοποθετείται στο 1505 - Δεν είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο - Φτάνει σε σεξουαλική ωριμότητα... στα 150 του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και φωτομοντέλο, Δούκισσα Νομικού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της νέας σειράς smartphones Mate της Huawei και πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό spot για την τηλεοπτική προβολή των νέων smartphones στην ελληνική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό κουπόνι, όπου οι επιλογές είναι αρκετές. Φουλ δράση σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, αλλά και στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, στην Α' Ολλανδίας, σε Πορτογαλία και Βέλγιο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Blue Star Ferries μας καλεί όλους να «γράψουμε την ιστορία μας» μέσα από ξεχωριστές, ανθρώπινες στιγμές, με χρώματα, εικόνες και συναισθήματα εμπνευσμένα από τα ταξίδια μας, καθώς και από τη ζωή στα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 13:51

Σύλληψη διωκόμενης ημεδαπής στη Θήρα

Την 12-12-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 61χρονη ημεδαπή, η οποία διώκονταν με ένταλμα του κ. Ανακριτή Νάξου για φοροδιαφυγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, αποδεικνύοντας εμπράκτως τη φροντίδα της περιφερειακής αρχής για τα μικρά νησιά και τις υποδομές τους, ιδιαιτέρως δε στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης, προχώρησε στην υπογραφή συμβάσεων συνεργασίας με τους Δήμους Αμοργού, Κύθνου και Αντιπάρου, για την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων των αντίστοιχων Δήμων, οι οποίες χρηματοδοτούνται εξ ιδίων πόρων της Περιφέρειας, που εξασφαλίστηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos