Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Προσφοράς 30% στα ατομικά εισιτήρια* και 50% στα αυτοκίνητα** και τις μοτοσυκλέτες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/2017 έως 01/03/2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι οικισμοί στην Πάρο είναι από το 1978, ΦΕΚ 594Δ/78 χαρακτηρισμένοι ως παραδοσιακοί .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τζόκερ χαμογέλασε σε έναν υπερτυχερό. Επέλεξε μόνος τους τυχερούς αριθμούς και πλέον κάνει σχέδια για το μέλλον...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-02-2017 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 25χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί η βιταμίνη C να φημίζεται για τη θετική της επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, δεν είναι όμως η μόνη που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να προστατευτείτε από το κρυολόγημα, τη γρίπη και την πνευμονία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Τρίτη 21-2-2017 και ώρα 11.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 13:59

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21/02/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα» πριν από ένα άκρως ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Αντίπαρο και στο γραφείο των εκπαιδευτικών,σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 8.30΄π.μ.,συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημ.Σχολείου Αντίπαρου,μετά από πρόσκληση της Δ/ντριας του Σχολείου κ.Κονταράτου Μαρίας,με αφορμή το γεγονός του απροσδόκητου θανάτου του Ιάκωβου Μαριάνου, συζύγου της εκπ/κού και συναδέλφου Αναστασίας Καρβελά και σε ένδειξη πένθους αποφάσισε τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos