Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Η αγχώδης ζωή και καθημερινότητα, η καθιστική ζωή και οι κακές διατροφικές συνήθειες έχουν τις επιπτώσεις τους στην υγεία μας και είναι γεγονός πως τα καρδιαγγειακά προβλήματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αναμέτρηση που κλείνει την αγωνιστική στην Ισπανία, ανάμεσα σε Μάλαγα και Λας Πάλμας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 14:17

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση στη Μήλο

Την 19-02-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 46χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με καθαρή γραμμή «ναι στον συμβιβασμό για ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά όχι με μέτρα που θα επιτείνουν τη λιτότητα» προσέρχεται η ελληνική πλευρά στο απογευματινό Eurogroup, προσδοκώντας μια καταρχήν συμφωνία, που θα ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών. Κρίσιμες οι συναντήσεις της Α. Μέρκελ με Κρ. Λαγκάρντ και Ζ.-Κ. Γιούνκερ την Τετάρτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική αύξηση έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά κινητών τηλεφώνων με αποτέλεσμα η πίτα να έχει κατακερματιστεί.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Αλδόλφος Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να δίνει τις εντολές για τις εκτελέσεις εκατομμυρίων Εβραίων, πουλήθηκε για 243.000 δολάρια σε δημοπρασία των ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να προχωρήσουν σε πραγματικά ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές χωρίς τον «μαφιόζο» Εντι Ράμα στην εξουσία ζητούν οι χιλιάδες άνθρωποι που κατέκλυσαν τους δρόμους των Τιράνων μέσα στο Σαββατοκύριακο, στην πρώτη μεγάλη εσωτερική πολιτική «μάχη» εν όψει των εκλογών που αναμένονται στην Αλβανία τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos