Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Τα χέρια και κυρίως τα βρώμικα χέρια αποτελούν βασικό μέσο για να εισέλθουν ιοί και μικρόβια στον οργανισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 17:45

ΟΑΕΔ: Πέντε νέα προγράμματα για 42.500 θέσεις

Πέντε νέα προγράμματα τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι τον Απρίλιο του 2017, με στόχο τη δημιουργία 42.500 θέσεων εργασίας, έχει έτοιμα ο ΟΑΕΔ μετά και την σχετική έγκριση από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Νέο κεντρικό δίκτυο Ύδρευσης της Ιουλίδας έχει πλέον ολοκληρωθεί. Μετά την ηλεκτροδότησή του γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις και δοκιμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, που οργανώθηκε σε συνεργασία με εκπροσώπους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.), συνελήφθηκαν συνολικά 5 ημεδαποί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επιστολή του, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Πάρου κ. Σ. Λάβδας, αναφέρεται στα πεπραγμένα των βελτιωτικών ενεργειών όσον αφορά στο Κ.Υ., στη διάρκεια της τετράμηνης θητείας του, και ευχαριστεί όλους όσοι πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν την αρωγή τους με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Κ.Υ. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερώτηση για την εγκατάσταση Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλ. Ρευμάτων κατέθεσαν στη Βουλή προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι βουλευτές του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, Διαμάντω Μανωλάκου και Μανώλης Συντυχάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης παραπέμθηκε σε δίκη στις 13 Φλεβάρη ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 23 Φλεβάρη. Ο Κ. Πελετίδης δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, στις εκλογές του 2015. Επιπλέον, ο δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται επειδή δεν έδωσε στους χρυσαυγίτες στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 14:59

Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα!

Το Μεγάλο μας όνειρο, στις 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης (22/02), με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις από το το κουπόνι του ποδοσφαίρου, μία από το Τσάμπιονς Λιγκ και οι υπόλοιπες από το εξ αναβολής ματς στην Ισπανία, Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης και το Κύπελλο Κύπρου. Παράλληλα, από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική επιλογή. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχει επιλέξει για σήμερα το Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενας ξένος, σαρκοβόρος και επιβλαβής εισβολέας έχει προστεθεί στην ελληνική πανίδα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Το ζώο αυτό προέκυψε τα τελευταία επτά χρόνια μετά την «καταδρομική» ενέργεια ομάδας ακτιβιστών ζωόφιλων, που το 2010 απελευθέρωσαν 50.000 αμερικανικά μινκ (βιζόν) από μονάδα εκτροφής γουνοφόρων ζώων της Καστοριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos