Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Κυριακής (05/02) είναι οι: 7, 10, 13, 14, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιείτε αυτο και δεν αρρωστήσετε ποτέ ξανά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: “Η αφοσίωση, η συνεργασία και η σκληρή δουλειά είναι o δρόμος για την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη των στόχων που βάζουμε για τα νησιά μας”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «αμερικανικό όνειρο» εύχεται να ζήσει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, καθώς περιμένει οι αφίξεις Αμερικανών τουριστών να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο επισκέπτες, και κυρίως προσδοκά μεγάλη άνοδο των εσόδων (άνω του 1 δισ. ευρώ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 20% όλων των ιστότοπων στο Dark Web (Σκοτεινό Διαδίκτυο) σταμάτησαν να λειτουργούν μετά από κυβερνοεπίθεση, με τους υπεύθυνους να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους διαχειριστές των συγκεκριμένων websites.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 20:15

Blue Star Ferries: Προσφορά Καθαρής Δευτέρας 30%-50%

Οι προσφορές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 24/02/17-01/03/17, στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Β.Α. Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-02-2017 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 49χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τοποθέτηση του στη δημόσια συνεδρίαση του απολογισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που έγινε τη Δευτέρα 6/2 στη Σύρο, ο Νίκος Συρμαλένιος μεταξύ άλλων, ανέφερε :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό το τεράστιο στεγαστικό πρόβλημα της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της προσχολικής αγωγής στην Παροικιά. Ειδικότερα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos